Happy You – Restyling

Wat is Restyling?
Restylen is een Engels werkwoord. In het grote woordenboek staan diverse uitingen voor de term restyling:
– Een ander en moderner uiterlijk geven  –  opnieuw alles inrichten – anders neerzetten – veranderen – vernieuwen

Wie ben ik , Olga van Baaren?
Als ik een ruimte binnenloop, gaan mijn gedachtes al in mijn hoofd aan de gang.. Hoe staan de meubels, zit ik ergens lekker, welke kleuren zijn er. Is de sfeer goed? Hoe is een indeling van een winkel? Is dit handig c.q. praktisch? Die gedachtes en beelden komen meteen binnen. Daarnaast vind ik het heerlijk om te vernieuwen en veranderen. Creatief, gewoon doen, symmetrische tik, enthousiast, doelgericht, positief en altijd een uitdaging en/of een kans zien; zijn steekwoorden die bij mij passen. Daarnaast heb ik een leuk breed netwerk van mensen die jouw verder kunnen helpen. Ons helpt ons!

Naast mijn bedrijf Happy You Workshops – Restyling , ben ik mams van 2 kinderen, Bram en Noa. Bijna 20 jaar wonend in Apeldoorn-West en daarvoor in Ugchelen. Sta ik soms op een tennisbaan, langs het voetbalveld, ga ik lekker uit eten of ben ik liefdevol op zoek naar ‘schatten’ op markten. O jaaa, de doggies bijna vergeten: Boomers Boaz & Zoey

Voor wie en wat?
Iedereen die toe is aan verandering of wil veranderen en een zetje nodig heeft ! Weet je niet waar te beginnen of hoe? Wil je kleur, meubels, sfeer toepassen, maar weet je niet welke of hoe? Dan kom ik je graag helpen. Voor je eigen huis, een verhuizing, bedrijfspand, kantoorpand, winkel.

Goede- en goedkope restyling?
Restyle je ruimte met je eigen spullen, zonder onnodige kosten. Vaak heb je de meest waardevolle en bijzondere meubels en accessoires al om je heen verzameld. Nu is het alleen nog een kwestie van de juiste indeling, sfeer, kleur en balans te vinden. Door je meubels net even anders in de ruimte te plaatsen, kan ineens een mooi geheel ontstaan. Of wat meubels een andere look te geven. Een mooie, budgetvriendelijke oplossing met een groot resultaat!  Restylen van de meubels kan ook een optie zijn: verven, stofferen. Alles in overleg en naar jouw wens.

Ik werk graag met natuurlijke materialen en dito uitstraling. Sfeer waar ik mij het meeste thuis voel is landelijk, beetje romantisch, maar ook stoer met een tikkeltje brocante en actueel hip met een vleugje humor. Een industriële inrichting met hout trekt ook zeker mijn aandacht. Volg je het nog? Je prettig voelen in je omgeving – ruimte, vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste.

Naast het beschikbare budget kijk ik naar praktische items. Ga je in deze ruimte werken, komen er klanten,  heb je kinderen in de ruimtes. Ga de ruimtes zakelijk  gebruiken. Wie maken er gebruik van, waar en wanneer.

Hergebruik materialen en inspiratie
Graag kijk ik naar hergebruik van items binnen jouw ruimte. Ook kijk ik naar gebruikte meubelen en items in diverse winkels, marktplaats etc..  Als inspiratie kijk ik veel in woonbladen, bezoek ik beurzen en kijk en luister ik naar woonprogramma’s, zoals de Ariande Wonen, VT wonen, Landelijke wonen om inspiratie op te doen. Naast hergebruik zijn nieuwe meubelen ook een mooie aanwinst voor een ruimte.

Welke stijl kies jij? Of ga je mixen?
Klassiek – Landelijk – Brocante –  Modern/strak –  Retro/Vintage – Stoer/industrieel – Scandinavisch

Kijk rustig bij mijn aanbod van 5 keuze pakketen voor jouw restyling: http://www.happyyou-workshops.nl/restyling-pakketen

*naast de pakketprijzen is mijn uurtarief € 49,95
*genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW
* buiten Apeldoorn vraag ik een kilometer & reisvergoeding a 0,30 per kilometer